John Lindberg Trio

Västerås
John Lindberg Trio
Fredag 16 juli. Kl 18. På scen ca kl 20
Entré: 250:-
BBQ: 295:-. Matgäster har reserverade platser närmast scen. Matgäster bör vara på plats senast 1830.
Golden Ticket: 995:-. Mingel innan konsert med snittar, 1 glas bubbel. BBQ samt bästa konsertplatserna närmast scen. Egen lounge i paus.

Med ena foten i klassisk rockabilly och den andra i modern rockmusik har dalatrion John Lindberg Trio – eller JLT helt enkelt – blivit en av Sveriges mest älskade liveakter. John Lindberg Trio albumdebuterade redan 2006 som John Lindberg Rockabilly Trio och har sedan dess hunnit med ytterligare ett antal album. I september, inför en entusiastisk, coronabegränsad publik på 50 (!) personer gav de järnet som om de skulle stått på Wembley.
Ni, inför möjliga 500 personer, bävar man!!

John Lindberg växte upp i ett hem där klassisk rock ’n’ roll var en av hörnstenarna och han fastnade tidigt för femtiotalets rockmusik, och började turnera redan i de tidiga tonåren. Under gymnasieåren bildade han John Lindberg Rockabilly Trio, som nu har Nathanael Marcusson på bas och Joakim Dunker på trummor, och strax därpå albumdebuterade bandet och gav sig ut på vägarna. Sedan dess har det bara rullat på för John Lindberg Trio, med album på album och turné efter turné har de byggt ett namn för sig med topp tio-placering på albumlistan och utsålda spelningar runt om i landet som resultat.
Genom karriären har John Lindberg Trio breddat sitt femtiotalsinspirerade rockabilly-sound med influenser från bland andra Led Zeppelin, The Sonics, Steve Earle, The Beatles och The Fabulous Thunderbirds. Samtidigt tittar de ständigt framåt, med en stadig utveckling mot ett mer kontemporärt sound. Energiskt och med stora delar charm och nerv – det är i liveformat som John Lindberg Trio är i sitt esse.
Självsäkert, närvarande och genomsyrat av kreativitet och oräddhet, ett lika klassiskt som modernt rockband som inte lämnar någon oberörd.
16jul

Kontaktinformation

Flottiljgatan 73
Västerås
Kontaktperson: Björn Carlsson
Telefon: 21-122333

Arrangör: Message Productions

E-post: bjorn@vasterasofficersmass.se
Hemsida: http://vasterasofficersmass.se

Prisinformation

John Lindberg Trio Fredag 16 juli. Kl 18. På scen ca kl 20 Entré: 250:- BBQ: 295:-. Matgäster har reserverade platser närmast scen. Matgäster bör vara på plats senast 1830. Golden Ticket: 995:-. Mingel innan konsert med snittar, 1 glas bubbel. BBQ samt bästa konsertplatserna närmast scen. Egen lounge i paus.

Hitta hit