Musik i Carmenladan IRMELIN

Hallstahammar
Onsdag 14 juli besöker IRMELIN Carmenladan på Skantzen. Fritt inträde
 
Vokaltrion Irmelin har under två decennier färdats med sin musik runt om i världen. Med passion, innerlighet och tätt samstämda röster framför Irmelin sina sånger där ett mångfald av känslouttryck och improvisation ger liv till såväl traditionell folkmusik som nykomponerad. De tre rösterna sträcker sig från den vassaste kulningston till den sprödaste fras. Med rötter i den nordiska folkmusiktraditionen har trion genom åren nyfiket och experimentellt utvecklat ett alldeles eget sound.
 
Gruppens medlemmar är alla utbildade vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och är välrenommerade yrkesverksamma sångerskor. Irmelin har turnerat i Europa, Asien och Nordamerika samt medverkat i TV, radio och teaterföreställningar. Irmelin har gett ut fyra album; Kärligheten (2006), Gyldene Freden (2008), North Sea Stories (2012) och Swedish Folk Songs (2016). I mars 2020 släpps det femte albumet Upp.
 
Just nu finns det plats för 50 personer (sittande publik) i Carmenladan. Om restriktioner ändras uppdateras antalet här.
 
Som vanligt går det bra att lyssna utanför ladan och man får gärna ta med sig picknick.
 
Svedvi-Berg Hembygdsförening är värdar för evenemanget och säljer kaffe och glass.
 
 

Hitta hit