Kanalslaget 2021

Strömsholm, Hallstahammar

Kanalslaget – slå ett slag för Strömsholms kanal är en uppmaning till utomhusaktivitet som pågår under Strömsholms kanals öppettider 1/6-30/8. Tanken är att du ska spela på sex olika golfbanor längs med kanalen och fylla i ett spelkort för att vid säsongens slut delta med ditt ”spelkort” i en utlottning av lite olika priser. Spelkortet finns vid varje golfbana från den 1/6. Ifyllt spelkort ska senast den 12/9 fotas och skickas via e-post till turism@stromsholmskanal.se, om du vill delta i utlottningen.

Vanliga frågor:
1.      Vilka golfbanor ska jag spela på för att delta? Det är Västerås GK, Ängsö GK, Strömsholms GK, Surahammars GK, Fagersta GK och Hagge GK.

2.      Var hittar jag ”spelkorten”? De kommer att finnas från 22/6 hos respektive golfklubb som är delaktig (borttappat kort ersätts ej).

3.      Kommer det att kosta något? Nej, ingen avgift kommer att tas ut annat än den avgift du betalar som Greenfee-gäst på respektive golfbana.

4.      Måste man spela banorna i någon speciell ordning? Nej, du kan spela banorna i vilken ordning du vill.

5.      När kan jag börja spela om jag vill vara med? Kanalslaget 2020 gäller under Strömsholms kanals öppettider, det vill säga 22/6-16/8. Så du kan tidigast börja spela måndagen 22/6 till och med söndagen 16/8.

6.      Är det en golftävling? Nej, det är ingen tävling. Det är en uppmaning att spela på golfbanor efter kanalen.

7.      Behöver jag ha något speciellt kvitto från alla golfklubbar för att få vara med i utlottningen? Du behöver fylla i ett speciellt framtaget spelkort som du kan hämta på någon av de golfbanor som är med i Kanalslaget. Detta kort ska signeras av respektive golfbana efter genomförd runda.

8.      Var lämnar jag mitt ifyllda spelkort när det är klart? Fota spelkortet och skicka därefter fotot via e-post till turism@stromsholmskanal.se, senast 31 augusti 2020.

9.      Kan jag delta med flera spelkort? Ja, du kan delta med så många spelkort du vill bara det inte är vid samma tillfälle som du spelar samma bana.

10.   Hur vet jag om jag har vunnit utlottningen? Vi kommer att kontakta vinnaren efter den 31 augusti 2020 via e-post.

*På grund av den rådande pandemin (covid-19) i mindre skala. 

Kontaktinformation

Norra Prästgårdgatan 1
Strömsholm
Kontaktperson: Mari Högkvist
Telefon: 0220-10011

E-post: info@stromsholmskanal.se
Hemsida: https://stromsholmskanal.se

Fakta

Kanalslaget 2021, 1/6-30/8. 

Strömsholms GK
Surahammars GK
Fagersta GK
Hagge GK
Västerås GK
Ängsö GK

Hitta hit