Hästmuseum Strömsholm

Strömsholm, Hallstahammar

Hästmuseum Strömsholm är ett digitalt museum öppet 5 dagar/vecka dygnet runt. Nio promenadslingor i Strömsholm med omnejd där du kan lyssna till historien och livet på Strömsholm.

Hästmuseum Strömsholm är inte ett vanligt museum. Istället för att visa upp gamla saker i ett hus, blir besökaren guidad via en app runt hela Strömsholmsområdet. Appen laddar du ner till din telefon på de ställen där du hämtar appar för din smatphone. Så ladda ner appen och sätt på dig bra promenadskor och ta dig runt på vackra Strömsholm. 


Totalt är det nio olika slingor som du kan lyssna till, både på svenska och engelska. Med välkända guideröster som styrs av GPS-signaler så kan du ta dig runt i Strömsholm och uppleva kulturen och historien på plats.

Funktionen är gratis tack vare ekonomiskt stöd från Leader Mälardalen, Ridskolan Strömsholm, Svenska Ridsportförbundet, Beridna Högvakten, Ackordhäststiftelsen, Hallstahammars kommun, Evidensia Hästspecialistsjukhuset, Strömsholms Ridsportförening och Strömsholms slott.

Mer från Strömsholm

Utbud

Öppettider

Öppet dygnet runt, året om, veckans alla dagar!

Fakta

Guideslingor i Strömsholm både på svenska och engelska. 

Hitta hit