Swenture

Swenture är ett upplevelseföretag där du i små grupper kan uppleva stora äventyr. Du färdas en klassisk safaribil med plats för 8 personer. Under resan får du lära dig att starta en eld utan tändstickor, laga mat över elden och om du vill kan du sova i tält eller tex B&B.

Vi värnar om den svenska naturen och allemansrätten och försöker så långt det går att servera ekologisk och närproducerad mat under våra turer. Några av de äventyr du kan vara med om med Swenture är: miniexpeditioner, seniorresor, vildmarksäventyr, bushcraft, flottur med fiskeguide, överlevnadskurser, vandring, paddling, utforskning av grottor, olika familjeäventyr, kick-offer, teambuilding och mycket mer. Vi hyr även ut en flotte på Strömsholms kanal som du kan färdas och bo på under flera dagar.

Du kan välja att boka en resa i en tur med fast datum, eller boka in dig och din familj, kompisgäng eller företag på ett datum som passar er.

Vi välkomnar både privatpersoner, företag och grupper och ger dig möjlighet att skräddarsy din egen upplevelse efter dina önskemål, förkunskaper och din utrustning.

Sidan skapades 18 mars, 2016 av Webbansvarig
och blev senast ändrad 13 oktober, 2016 av Raija Edvinson
Stäng kartan
De aktiva rutorna
Visa även:
Nyttig information
Din position